PRVA Zdravje

Rehabilitacije

Z namenom, da bi vaše okrevanje potekalo karseda uspešno, vam zavarovalno kritje Rehabilitacije omogoča organizacijo termina rehabilitacijske obravnave v največ 10 delovnih dneh. Strokovno usposobljena ekipa terapevtov vam bo pomagala do lažje in hitrejše vključitve v življenje ter delo, istočasno pa vam za kritje stroškov zdravstvenih storitev ne bo treba skrbeti .

Sklenite zavarovanje

V POVPREČNO 5 DELOVNIH DNEH

do kakovostnih storitev v zasebnem sektorju

KRIJE PLAČILO ŠESTIH obravnav

pri zasebnih zdravstvenih izvajalcih

NAROČANJE 24/7, VSE DNI V LETU

in brezplačni telefonski nasvet zdravnika

Zavarovalno kritje Rehabilitacije

Izberite svojo starostno skupino. Cena premije je odvisna od vaše starosti in izbranega zavarovalnega kritja oz. paketa.

Prednosti

Število obravnav različnih vrst rehabilitacije v zavarovalnem letu
Nabor različnih fizioterapevtskih postopkov
Nabor različnih delovnih terapij
Nabor različnih protibolečinskih terapij
Točka PRVA Zdravje: enostavno naročanje na storitve 24 ur dnevno, 7 dni v tednu
Mreža zasebnih izvajalcev zdravstvenih storitev širom Slovenije
Dodatne ugodnosti
Rehabilitacije
Mesečna premija Za prikaz premije izberite starostno skupino vključuje 8,5 % DPZP in 10 % spletni popust
6
34
35
15
Za sklenitev izberite svojo starostno skupino.

Za več zdravstvene varnosti priporočamo paket PRVA Zdravje NADSTANDARD

Si želite v primeru novonastale bolezni ali poškodbe dodatno skrajšati pot vašega zdravljenja? Zagotovite si hitrejšo vrnitev k vsakodnevnim aktivnostim in manjši izpad dohodka zaradi krajše bolniške odsotnosti.
Sklenitev paketa omogoča dostop do zdravstvenih storitev tudi brez napotnice, dodatne preventivne preglede in diagnostične teste, ugodnejšo ceno.

6 obravnav rehabilitacije v enem zavarovalnem letu

Fizioterapija

Metode in postopki, usmerjeni v vzpostavljanje ter obnovitev optimalnih gibalnih funkcij oziroma izboljšanja kakovosti življenja:. Obnavlja in zdravi področja mišično-skeletnega sistema, lokomotornega aparata ter degenerativnih in drugih obolenj.
Namenjeno je kritju stroškov fizioterapevtskih metod: fizikalna diagnostika, aktivno in pasivno razgibavanje, masaže, toplotno zdravljenje, hidroterapija ali zdravljenje v vodi, zdravljenje z električnimi tokovi, mehanoterapija ,izdelava programa terapevtskih vaj, drugo.

Na voljo je 34 različnih fizioterapevtskih postopkov, trajanje obravnave v obsegu zavarovanja je predpisano na delovnem nalogu (30, 45 ali 60 minut).

Delovna terapija

Cilj je povrnitev izgubljenih funkcij telesa posameznika, spodbuja tudi njegovo vključevanje v vsakodnevna opravila in obvladovanje okolice.
Namenjeno je kritju mišično skeletnega in nevrološkega področja.

Na voljo je 35 različnih postopkov 60-minutne delovne terapije, za katero je potrebna pridobitev delovnega naloga.

Protibolečinska terapija

Če traja bolečina dalj časa, lahko povzroča trajno nespečnost in kronično utrujenost, vse skupaj pa nam onemogoča opravljanje domačih ter službenih obveznosti. S protibolečinsko terapijopozitivno vplivamo na kakovost svojega življenja.

Na voljo je 15 različnih postopkov protibolečinske terapije, za katero je potrebna pridobitev delovnega naloga ali napotnice.

Navedene vrste rehabilitacije pomenijo nadaljevanje specialistične obravnave. Do rehabilitacijske obravnave se dostopa na podlagi delovnega naloga ali napotnice.

Tudi vašemu otroku lahko omogočite hiter dostop do rehabilitacij

Hiter dostop do fizioterapije, delovne terapije in protibolečinske terapije je na voljo tudi otrokom od 5. do dopolnjenega 14. leta starosti.

97 % uporabnikov bi PRVA Zdravje priporočilo bližnjim: