Primer

Tomaž

52 let

Tudi po tej poti bi se želel PRVI Osebni zavarovalnici d.d. in vaši svetovalki, gospej Maji, s katero sem bil v stiku po telefonu in e-pošti, zahvaliti za odlično storitev in učinkovito pomoč pri urejanju mojega zdravstvenega posega pred slabim mesecem. Vašo zavarovalnico bom priporočil tudi drugim, predvsem zaradi kvalitete obravnave, skrbnosti in urejanja administrativnih zapletov v imenu zavarovanca.

Še enkrat hvala lepa za vašo pomoč.

POSTOPEK OD ZAČETKA ZDRAVSTVENE TEŽAVE DO OZDRAVITVE:

Gospod Tomaž je prek svojega delodajalca vključen v PRVA Zdravje kolektivno. Sklenjena imajo zavarovalna kritja: Specialisti Standard in zdravila, Rehabilitacije in Operativni posegi, Veliki paket (30.000eur).

Leta 2020 se je prvič prijavil na proktološki pregled, kjer so postavili diagnozo hemoroidi. Čez približno pol leta je opravil kontrolni pregled in dve leti zatem še en pregled. Tam mu je specialist ugotovil, da se stanje s hemoroidi ne more izboljšati na podlagi konservativnega načina zdravljenja in ga poslal na poseg elektroresekcija analne papile, ki je dokončno rešil njegovo zdravstveno težavo.

Tomaž uporablja

Specialisti in zdravila Paket Standard
Rehabilitacije Paket Rehabilitacije
Operativni posegi Paket Veliki